Byla odhalena sestava Yeezyho zvýšení 350 V2 Fall/Winter 2020

z „Popečeka“ na „pouštní mudrci“, tato sezóna byla docela skvělá, když se týká Yeezyho zvýšení 350 V2. Silueta, která kopala, protože 2016, je vlajkový design Kanye West stále stejně medializovaný jako vždy, stejně jako pokud je to její sestava podzimu/zima 2020, máme co jít, jsme ještě mnohem více teplé po příštím Několik měsíců!

Obrázek prostřednictvím RepGOD888
Po krátkém zpoždění „Zyon“ nakonec v červenci klesne. Ovlivněn renomovaným „Turtle Dove“, to bylo na každém jednotlivém seznamu Sneakerhead’s To COP “, protože začátek roku. V srpnu budeme ošetřeni ultra odlišným „Israfil“, který je posledním šedo-edtem Yeezym, protože únorové „ocasní světlo“, stejně jako září, uvidí představení dlouho očekávaného „Asriel“.

Během zimních měsíců dostáváme trojici tvůrců tónů na Zemi. Pochopeno pro svou podobnost s „Lundmarkem“, čistým i krásným zasáhnutím „Abez“ v říjnu, dodržované listopadem „Yecher“, která byla vyvinuta s přesně stejnou estetikou jako Yeezy zvýšení 380 „Blue Oat“ v mysli . K ukončení roku vydáte Ye „Eliada“, která bere narážky z „hlíny“ a „Země“.

Chystáte se na policista cokoli z adidas yeezy zvýšení sestavy 350 V2 Fall/Winter 2020? Pochopíme, čemu věříte, že příští sezónu je prskající výběr, stejně jako v souvisejících zprávách, Kanye West právě ověřil, že běžec Yeezy Foam tento měsíc klesá!

Obrázek prostřednictvím RepGOD888

sfbvh

udbph.predobrazem.cz

Heading for Advertisment

advertisement placeholder

Paste HTML or img link into this area for advert