Suterén X Nike Air Max 90 ‘City Series’ je nejlepším balením roku 2019

pomocí Nike
Po spuštění SB Dunk v roce 2017 se lidé přemýšleli, kdy by suterén zahájil další koláž se značkou SWOOSH, nyní je čas. Suterén X Nike Air Max 90 ‘City Series’ je zde a slaví 3 z nejdůležitějších měst v časové ose suterénu.

První v smečce je „Glasgow“, oslavující skotské město „hlubokou šedou“ a vodou odolným svrškem, je to v tomto deštivém městě velmi potřebné. Může se pochlubit koženým jazykem „bezpečnostní oranžové“ a retroreflexní kartu Swoosh a paty. Tyto živé hity vzdávají hold umístění dopravního kuželu hlavy vévody z Wellingtonské sochy v centru města Glasgow.

Další je „Manchester“ Colourway. Tentokrát máme úplně zatemněnou tenisku s živými zásahy neonové žluté poseté kolem horního. Tyto jasné barvy barvy lze vidět na šperku Swoosh a jazyk. Zaokrouhleno s technicky inspirovaným popruhem a černým 3M panelem na patu.

Nakonec suterén vybral město Londýn. Přichází s 5 různými tóny šedé přes horní část, je to kompenzováno přirozeným tónem používaným na jediné jednotce. Tato teniska, která obsahuje odnímatelné Swooshes přicházející v množství barev a materiálů, je vrcholem balení.

Suterén X Nike Air Max 90 ‘City Series’ se uvádí na trh v říjnu a bude k dispozici u vybraných obchodníků a Nike Sneakrs. Udržujte jej zamčenou k jedinému prodejci pro všechny nejlepší zprávy a vydání od komunity Sneaker.

Obrázek pomocí Nike

sfbvh

udbph.predobrazem.cz

Heading for Advertisment

advertisement placeholder

Paste HTML or img link into this area for advert